Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vaiheittainen veroale on myrkkyä autokaupalle

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Hämeen Sanomien mukaan hallitusohjelmaan kirjattu lupaus autoveron laskusta on vielä kumissut tyhjyyttään.

"Veroalesta ja sen aikataulusta on tehtävä mahdollisimman pian päätöksiä, sillä veropuheet ovat taas kerran hyydyttämässä heikosti käyvää autokauppaa."

"Hallitus on todennäköisesti laskemassa veroa asteittain vaalikauden aikana. Kertarysäyksellä, jolla on kannattajansa, olisi tässä tilanteessa liian suuri hinta."

"Kyse on autosta riippuen korkeintaan muutamista satasista vuositasolla. Se ei ole syy siirtää autokauppoja, kun kaupassa vaihtaa useimmiten omistajaa myös käytetty auto, jonka hinta laskee samassa suhteessa."

"Autoveron laskulle ei ole vaihtoehtoja. Paineet kasvavat koko EU:ssa, ja Suomi verottaa autoalaa muita maita kovemmalla kädellä. Meillä ajetaan Euroopan vanhimmilla autoilla, joten puheet turvallisemmista ja vähäpäästöisemmistä autoista eivät ole sanahelinää."

Ilta-Sanomat toteaa autoveron alennuksen olevan hämärän peitossa.

"Hallitussopimuksen laatijat eivät ole selvästikään miettineet veroalen toteutusta loppuun asti, sillä se on tarkoitus toteuttaa vaiheittain neljän vuoden aikana. Tämä on myrkkyä autokaupalle."

"Alennussummat eivät keskihintaisissa autoissa ole kertaheitolla toteutettunakaan järin suuria. Usein autokauppojen kampanjatarjouksiin sisältyvät ilmaiset talvirenkaat, lohkolämmittimet ja peräkoukut tuovat auton ostajalle suuremman hyödyn kuin nyt luvassa oleva alennus."

"Jo viime vuoden puolella käynnistynyt keskustelu autoveron alennuksesta hiljensi autokauppaa. – – Nyt autokauppa on akuuttiin tarpeeseen autoja hankkivien varassa."

Savon Sanomat arvioi, että lauantaina Unkarille kärsittyyn tappioon kariutuneet haaveet Suomen jalkapallomaajoukkueen EM-kisapaikasta olivat alkujaankin epärealistisia.

"Pelkästään päävalmentajan tai taktiikan syyksi Suomen esityksiä ei pidä laittaa. Maajoukkueen taso on romahtanut sitten Jari Litmasen ja Sami Hyypiän aikakauden."

"Palloliitossa ja seuroissa on analysoitava, miksi Suomi ei kykene tuottamaan kansainvälisellä huipulla menestyviä pelaajia."

"Seuroissa hyristään tyytyväisyyttä, kun junioreita kutsutaan huippuseurojen akatemioihin näytille. Mikäs siinä, mutta siitä on valovuosi pelaajaksi, joka voi auttaa Suomen maajoukkuetta tavoittelemaan nykyistä korkeampia sijoituksia."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat