Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Alennusmyynneissä on syytä olla harkitseva

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Ilkka neuvoo kiinnittämään alennusmyynneissä huomiota muihinkin tekijöihin kuin tuotteen hintaan.

"Niin t-paidan kuin merkkilenkkareiden valmistukseen on tarvittu monta vaihetta ennen myyntiin tuloa. Kansainväliset työjärjestöt ovat yrittäneet kiinnittää valmistuttajien ja kuluttajien huomiota tuotteiden valmistusolosuhteisiin ja työntekijöiden toimeentuloon."

"Bangladeshissa satoja uhreja vaatineet ompelimojen tulipalot ja romahtamiset eivät saa enää toistua. Siitä huolimatta, että tiedonsaanti työolosuhteista alihankintaketjujen viidakossa on vaikeaa, tiedonhankintaa on jatkettava entistä voimallisemmin."

"Suomessa valmistettu tuote tuo työtä ja sitä kautta toimeentuloa laajasti kotimaahan. Kotimaisen tuotteen valmistusprosessi on myös läpinäkyvämpi kuin kaukomailta kontissa kuljetetun."

"Likikään kaikkia kuluttajien tarvitsemia tavaroita ei kuitenkaan enää valmisteta Suomessa. Kotimaisen työn liitto onkin nostanut valokeilaan myös suomalaisen muotoilun, joka työllistää ja jota arvostetaan maailmalla."

"Näin alennusmyyntien sesonkiaikaan on hyvä myös muistaa, että silläkin on paljon väliä, mistä hankintansa tekee. Maakunnan omista kaupoista ja myymälöistä tehdyt ostokset tuovat työtä ja toimeentuloa suoraan kotikonnuille."

Karjalainen pohtii poliisin menoja koskevan selvityksensä pohjalta erilaisten tietohallintaprojektien järkevyyttä.

"Vastoin yleistä käsitystä poliisin määrärahoja ei ole viime vuosina leikattu vaan niihin on tehty merkittäviä tasokorotuksia. Todellinen ongelma on kuitenkin kulurakenteessa, kun erityisesti ulkoa ostettavat tietohallintopalvelut vievät vuosi vuodelta enemmän rahaa."

"On yleisesti tunnustettu ongelma, että tietohallintoprojektit vievät moninkertaisesti enemmän varoja ja aikaa kuin mitä osataan ennakoida, vaikka niillä pitäisi voida sujuvoittaa ja tehostaa toimintoja sekä säästää varoja yhteisöjen ja yritysten ydintoimintoihin."

"Juha Sipilän (kesk) hallitusohjelmassa todetaan digitalisaation olevan 'hallituksen strategian läpileikkaava teema'. Ennen uusien tietohallintoprojektien aloittamista kannattaisi perata jo tehdyt ratkaisut."

Etelä-Saimaa toteaa euromaiden pääministerikokouksen olevan perimmäisten kysymysten äärellä. "Jos Kreikka lähtee rajulla talousohjelmalla suitsimaan velkaantumistaan, EU selviää vähimmällä. Jos Kreikka joutuu eroamaan eurosta, valtio menee käytännössä vararikkoon. Se on inhimillisesti ja poliittisesti kova hinta maan kansalaisille, mutta mainetappio myös EU:lle."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat