Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kreikkalainen tragikomedia odottaa päätöstään

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Karjalaisen mukaan EU-maiden hätäkokous Kreikan lainoituksen ehdoista osoitti, että kärsivällisyys on valttia Kreikan kanssa neuvoteltaessa.

"Meno onkin koko kevään ollut kuin kreikkalaisessa tragikomediassa, jossa uhkapeliä pelaavan koomisen sankarin viittaa kantavat milloin Tsipras, milloin valtiovarainministerinsä Varoufakis."

"Vaikka Kreikka ja troikka pääsisivät sopuun viimeisen lainaerän ehdoista, saattaa tragikomedia jatkua vielä Kreikan parlamentissa, jonne Tsipras tuskin voi tuoda hyväksyttäväksi paperia veronkorotuksista ja leikkauksista ilman porkkanoita. Sitä hänen oma puolueensa ei hyväksyisi."

"Todennäköisesti Kreikan-näytelmän lopputulema on lainaohjelman jatkaminen mutta ennemmin tai myöhemmin vasemmistohallituksen kaatuminen."

Ilkka kirjoittaa, että Tapanilan joukkoraiskaajien saamat ehdolliset tuomiot saavat kansalaisten oikeustajun koetukselle. Raiskaajien tuomioita kohtuullistettiin asian saaman poikkeuksellisen suuren julkisuuden vuoksi.

"Raiskaus on aina raiskaus. Raiskaajan kokemalla julkisuuspaineella tai vaikkapa teon kestolla ei pitäisi olla merkitystä. Jos oikeus arvioi julkisuuspainetta, sen pitäisi kyetä arvioimaan myös uhrin kärsimystä ja häpeää."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat