Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Naisten urheilu saa heikosti huomiota

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Ilkan mukaan naisten urheilutapahtumien näkyvyys on edelleen pientä verrattuna miesten tapahtumiin. Lehti kiinnittää huomiota siihen, että suomalaisissa tiedotusvälineissä jalkapallon Copa America saa enemmän huomiota kuin naisten MM-kisat.

"Näin siitä huolimatta, että Etelä-Amerikassa on kyse yhden maaosan mestaruudesta, kun taas naisten kisoihin osallistuvat kaikki lajin kärkimaat maailmassa."

"Länsinaapurissamme Ruotsissa naisten jalkapallo nauttii aivan toisensuuruista suosiota kuin Suomessa."

"Vaikka kaikista lapsista ja nuorista ei tulekaan kilpaurheilijoita, televisiosta tai lehtien sivuilta tuttujen idolien merkitys urheiluharrastuksen aloittamisessa ja jatkamisessa on suuri. On tärkeää, että myös joukkuelajeissa nuorille on tarjolla niin nais- kuin miesidoleja."

Turun Sanomat kirjoittaa, että Britannia ei olisi voinut juuri huonommin ajoittaa keskusteluja maansa EU-ehtojen muuttamisesta.

"Pääministeri David Cameron avasi keskustelut torstai-iltana EU:n huippukokouksessa Brysselissä. Kreikan velkakriisi, Välimeren pakolaistilanne ja Ukrainan sodan aiheuttamat talouspakotteet veivät kuitenkin kaiken huomion Britannian asialistalta."

"Cameron on luvannut järjestää kansanäänestyksen maansa EU-suhteesta vuoden 2017 loppuun mennessä. Nopeimmillaan äänestys koittaa vuoden 2016 puolella. Ennen kansanäänestystä Cameron haluaa neuvotella Britannialle nykyistä edullisemmat jäsenyysehdot."

"Jotakin Cameronin on Brysselistä saatava. Kasvojen menettäminen tarkoittaisi ei-äänten voittoa ja eroa EU:sta – ja konservatiivipuolueen hajoamista."

Etelä-Suomen Sanomat kirjoittaa, että kansanedustajaehdokkaiden kampanjakatolle ei ole polttavaa tarvetta.

"Kansanedustajien vaalirahoitusilmoitukset ovat jälleen nostattaneet keskustelua siitä, tulisiko ehdokkaiden kampanjoille asettaa euromääräinen katto. Taustalla on huoli siitä, että eduskuntavaaleista olisi nykyisellä menolla tulossa temmellyskenttä vain erittäin varakkaille tai poikkeuksellisen hyvin verkottuneille ehdokkaille, joilla on mahdollisuudet koota riittävän suuri kampanjabudjetti läpimenonsa varmistamiseksi."

"Varmin tapa suitsia yksittäisten ehdokkaiden kampanjointia olisivat listavaalit, joissa äänestetään vain puoluetta eikä yksittäistä ehdokasta, mutta niiden lähtökohta on demokratialle vieras. Yhteiskunnan ei pidä rajoittaa kansalaisen oikeutta päättää itse omasta rahankäytöstään."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat