Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kroatialaisyhtiön mukaantulo yllätti suomalaiset

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Karjalainen: "Suomen hallitus joutui melkoiseen välikäteen Fennovoiman ydinvoimalan kotimaisuusvaateen kanssa, kun vaateen täyttäjäksi löytyi täysin tuntematon kroatialainen yhden aurinkovoimalan miniyhtiö."

"Media löysi hetkessä yhtiöstä merkittäviä kytkentöjä Venäjälle."

"Kroatialaisyhtiöstä on tulossa Hanhikiven toiseksi suurin länsimainen omistaja Outokumpu Oyj:n jälkeen. Tilanne on huolestuttava."

Etelä-Suomen Sanomat: "Uskottavuudelle olisi tehnyt hyvää, jos Migrit Solarna Energijan edustajat olisivat tiistaina uskaltautuneet Fennovoiman johdon rinnalle kertomaan yhtiöstään ja motiiveistaan lähteä mukaan hankkeeseen."

Ilta-Sanomat: "Tiukaksi säteilyturvaviranomaiseksi tiedetyn Stukin kelpuutus olisi Rosatomille ruplan kriisissä kovaa valuuttaa. Jotkut arvelevat Rosatomin hakevan Suomesta muutakin. Energia voi energiannälkäisessä maailmassa olla myös poliittinen ase."

Ilkka: "Suomen tavoitteena on vähentää riippuvuutta tuontisähköstä etenkin talvisin. Kun kotimainen Pyhäjoen ydinvoimalahankekin on muuttunut omistajapohjaltaan yhä venäläisemmäksi, miten riippuvuus Venäjästä vähenee?"

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat