Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ainutlaatuinen vientituote

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Helsingin olympiastadionilla on menossa nykyhistoriansa viimeinen toimintakausi. Yrjö Lindegrenin ja Toivo Jäntin puhdaslinjainen funktionalistinen rakennus korjataan ja uudistetaan vuoden 2019 kevääseen mennessä. Suunnitelman mukaan työt Stadionilla alkavat ensi vuoden alussa.

Alkujaan vuonna 1938 avattu Stadion oli tarkoitettu vain urheilun käyttöön. Sittemmin siellä on lukuisten konserttien lisäksi pelattu jääkiekkoa, ratsastettu hevosilla ja ajettu moottoripyörillä. Tässä kuussa Stadionilla järjestetään maailman isoin voimistelujuhla Gymnaestrada.

Uudistuksen jälkeen Olympiastadion on moderni viihdekeskus, joka voi pitää sisällään ainutlaatuisen vientituotteen. Vanhat puupenkit saatetaan korvata uudenlaisilla puuistuimilla, joita ei ole käytössä vielä missään muualla. Innovaatiolla halutaan edistää suomalaista puurakentamista, kunhan se täyttää laatuvaatimukset.

Stadion-säätiö on toivonut, että puuinnovaatio herättäisi kiinnostusta myös työ- ja elinkeinoministeriössä. Puurakentamisen rahoitus on vielä auki.

Vasta tulevaisuus näyttää, miten hanke onnistuu. Missään tapauksessa Stadionille ei pidä asentaa oranssinvärisiä muovisia kuppi-istuimia, joita maailman uudet tai uusitut stadionit ovat väärällään.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat