Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suomi johdonmukainen on Etyj-isäntä

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Turun Sanomat muistuttaa, että Helsingissä sunnuntaina alkaneesta Etyjin parlamentaarisen yleiskokouksen täysistunnosta ei tavoiteltu samanlaista huipputapahtumaa kuin mitä nähtiin vuonna 1975 tai Etykin seurantakokouksessa 1992.

"Yleiskokouksen puheenjohtajaa Ilkka Kanervaa (kok) lukuun ottamatta Suomen valtuuskuntakaan ei koostu aivan eturivin parlamentaarikoista."

"Kokouksen alla Venäjän valtuuskunta sai päähuomion. Suomi ei myöntänyt poikkeuslupia maahantuloon EU:n pakotelistalla oleville venäläisille."

"Kohua rakennettiin tarkoituksella. Venäjä valitsi valtuuskuntaan matkustuskiellossa olevia edustajia. EU:n pakotepäätöksiin sitoutuneelle Suomelle ei jätetty vaihtoehtoa."

Turun Sanomat muistuttaa, että Suomi tiedusteli kaikkien EU-maiden kantaa, koska Wieniin, Etyjin kotipaikkaan venäläiset olisi voinut kutsua.

"Pakotelistalla olevat venäläiset voivat osallistua Etyjin toimielinten tapahtumiin, mutta kuuluuko parlamentaarinen yleiskokous toimielimiin? Turha on kuitenkin spekuloida sillä, olisiko kokous pitänyt siirtää Wieniin."

"Joka tapauksessa on tärkeää, että keskustelu Ukrainan kriisistä jatkuu Helsingin kokouksissa ja että Venäjä jatkaa mukana Etyjin toiminnassa."

Aamulehti tarttuu puheisiin Särkänniemen delfinaarion lakkauttamisesta.

"Huvipuisto ei sen mahdolliseen sulkemiseen kaadu. Linnanmäki tahkoaa tulosta, vaikka sen viimeiset vedeneläjät, palloilla pommitetut vedenneidot poistettiin moraalittomina jo vuosia sitten."

"Särkänniemen talouden suhdanneherkkyys on isompi ongelma. Delfiinien puolustajat voisivat välillä näyttää muun kuin vanhan toiston osaamisen. Visio Särkänniemen tulevaisuudesta olisi tervetullut."

Länsi-Suomi pohtii Suomen kolmen rahapeliyhtiön yhdistämistä.

"Yhden yhtiön mallilla Suomi yrittää varmistaa tämän monopolin jatkumisen."

"Raha on hyvä syy puolustaa Suomen pelimonopolia. Kolme kotimaista peliyhtiötä tulouttaa valtiolle vuosittain toista miljardia euroa jaettavaksi hyviin tarkoituksiin."

"Rahapeleihin liittyy surkuhupaisa poliisihallituksen kieltopäätös. Poliisihallitus kielsi Veikkauksen rahapelien mainostamisen myyntipaikoissa.

Kun maan hallitus purkaa turhaa sääntelyä, poliisihallitus puuttuu siihen, kun myyjä palvelee asiakasta kysymällä 'laitetaanko vielä lotto, kun on jättipotti'."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat