Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kreikkalaiset säilyttivät omanarvontuntonsa

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Keskisuomalainen: "Kreikkalaiset olivat kyllin omanarvontuntoisia sanoakseen ulkoa tuleville talousneuvojille ei. Se vaati kansallista rohkeutta, sillä Kreikan tie on nyt täysin tuntematon. Edessä voi olla kansallinen haaksirikko tai ongelmien uudenlainen ratkaisu."

"Euroopan talouseliitille kansanäänestyksen tulos on julkilausuttu kapina. Kreikkalaiset eivät anna valtaa näille tahoille vaan päättivät vastoin kaikkia neuvoja sanoa talousohjelmille ei."

"Demokratian voitto on samalla kreikkalaisten oman vastuunoton hetki. Kreikkalaiset eivät voi vaatia euromaita antamaan lisää lainaa maansa huojuvalle taloudelle."

Kaleva: "Kreikka ei voi odottaa EU:n olevan tulonsiirtounioni eikä se voi odottaa, että muut enää kasvattaisivat Kreikka-vastuitaan. Kreikan on itse löydettävä keinot tervehdyttää taloutensa."

"Kreikan lähtö eurosta ei olisi enää katastrofi, joka leviäisi tartuntatautina muihin euromaihin. Lähdön inhimillinen hinta olisi kreikkalaisille kova. Eroaminen sysäisi kansakunnan kenties kurjuuskierteeseen."

"Lähtö olisi ikävä ennakkotapaus. Grexit tarkoittaisi, että EU:n perusrakenteissa on kohtalokkaita valuvikoja enemmän kuin EU-johtajat ovat halunneet myöntää."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat