Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Työttömyyden hoitoon kaivataan nopeita toimia

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Kesäkuussa työttömänä oli 14 prosenttia
työvoimasta, 368 894 henkeä.


Keskisuomalainen: "On pikaisesti purettava ne tukityöllistämisen esteet, jotka ovat vähentäneet kolmannen sektorin mahdollisuuksia työttömien työllistämiseen. Samoin on poistettava tukiloukut, jotka tekevät lyhyt- tai osa-aikaisen työn vastaanottamisen kannattamattomaksi. On parempi olla edes pätkätyössä kuin pitkään työttömänä."

Etelä-Suomen Sanomat: "Yhteiskuntasopimuksen merkitys korostuu entisestään. Sopimuksen synty edellyttää vastaantuloa kaikilta osapuolilta. Nyt ei ole varaa asettaa mitään kynnyskysymyksiä ennen virallisia neuvotteluja."

Kouvolan Sanomat: "Työllistämisen tukirahat ovat loppuneet. Nuorisotakuu ei resurssien riittämättömyyden takia tuota toivottuja tuloksia. Työvoiman liikkuvuuden lisäämiseen tähdänneet säädökset tuottavat enemmän eriarvoisuutta kuin tulosta. Hallitusohjelman suuri menojen leikkaamisen linja joutuu tältä osin koetukselle."

Ilta-Sanomat: "Hallitus aikoo sorkkia ansiosidonnaista työttömyysturvaa saadakseen väkeä töihin. Yhtälö on vaikea, jos palkkatyö pysyy kortilla."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat