Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kansanedustajan kirjoitus jakaa perussuomalaisia

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Moni lehti kirjoitti kansanedustaja Olli Immosen (ps) monikulttuurisuutta vastustaneesta Facebook-päivityksestä.
Kaleva: "Huolestuttavinta on se, ettei Immonen ole ajatuksineen yksin. Suhtautuminen monikulttuurisuuteen jakaa perussuomalaisia voimakkaasti."

"Puolueen rivien hajoaminen lienee myös selitys puheenjohtaja Timo Soinin vaisulle esiintulolle asiassa. Elleivät perussuomalaiset tee selkeätä pesäeroa Immosen kirjoitukseen ja erota häntä eduskuntaryhmästä, voidaan se tulkita rasistisen ajattelun hyväksymiseksi. Eurooppalaisissa pöydissä tällä on huono kaiku."

Ilkka: "Europarlamentaarikko Jussi Halla-ahon asettuminen Immosen julkiseksi tukijaksi on merkki siitä, että perussuomalaiset saattavat olla vähin erin jakautumassa kahtia. On vain ajan kysymys, koska Soini haastetaan kunnolla. Soinin hallitusneuvotteluissa tekemät myönnytykset ovat olleet siemen maahanmuuttovastaisen siiven vahvistumiselle."

Ilta-Sanomat: "Yleensä Soini ei piilottele henkilökohtaista mielipidettään, vaan sanoo sen suoraan ja joskus rehentelevästikin. Hän on aikaisemmin nimennyt 'edestä johtamisen' toimintatavakseen."

"Nyt ulkoministeri haluaa kuitenkin alistaa itsensä eduskuntaryhmänsä rivijäseneksi 'Immos-gatea' käsiteltäessä. Tällainen vaatimattomuuskohtaus kavaltanee, miten kiusallisena Soini Immosen tapausta pitää."

Iltalehti: "Puheenjohtaja Timo Soinin tavoitteena on aina ollut perussuomalaisten kannatuksen kasvattaminen, ja tähän tarkoitukseen ovat sopineet niin EU-kriittisyys kuin maahanmuuttovastaisuuskin. Mutta enää ristiriidoilta ei voi välttyä, koska puolue on hallituksessa."

"On mielenkiintoista nähdä, haastetaanko Soini avoimesti ja kuinka pitkään hän sietää soraääniä, tai millä keinoin hän aikoo panna kapinoijat kuriin. Vai jatkaako puolue sittenkin epämääräisellä linjallaan monikulttuurisuuskritiikin ja äärikommenttien välimaastossa."

Karjalainen: "Olli Immosen aamuyön tunteina kirjoitettu some-päivitys kertoo perussuomalaisten kipuilusta hallituspuolueena. Hallituksessa perussuomalaiset on joutunut nielemään katkeraa kalkkia Kreikan tukemisen ja turvapaikanhakijoiden vastaanoton myötä."

"Soinilla on kova työ pitää joukkonsa kasassa. On ajan kysymys, milloin puolueen kiihkokansallinen siipi lähtee – tai lähetetään – omille teilleen."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat