Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Johtajien palkkakehitys viilentää ilmapiiriä

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Etelä-Suomen Sanomat toteaa, että tiedot johtajien palkkakehityksistä ja bonuksista on kuin märkä rätti vasten yhteiskuntasopimuksen rakentajia.

"On selvää, että johtajien palkankorotukset ja bonukset tulevat viilentämään yhteiskuntasopimusneuvottelujen ilmapiiriä. Palkkakuilun syveneminen koettelee myös kansalaisten oikeustajua, sillä hallitus on samaan aikaan toteuttamassa mittavaa säästöpakettia, joka kirpaisee eniten pienituloisia."

"Tässä taloustilanteessa johtajien palkkakehitys antaa todella huonon signaalin. Toivottavaa kuitenkin on, ettei se myrkytä neuvotteluja yhteiskuntasopimuksesta, sillä sitä tarvitaan."

Pohjalainen moittii suomalaisten tapaa roskata elinympäristöään.

"Roskaamista ei kukaan suomalainen kannata. Se ei silti estä heitä viskomasta jätteitä maahan silloin, kun kukaan ei näe."

"Kaupunkien siistit kadut ja aamutorit tuudittavat uskomaan, että puhtaus on itsestään selvä asia. Ei tulla ajatelleeksi, että siivoajien armada on jo aamuyöstä käynyt tekemässä puhdasta jälkeä asukkaiden puolesta."

"Ajatus siitä, että roskaaminen on tyhmää, lähtee jo kotoa. On hyvä teroittaa lapsen mieleen, että omat jäljet pitää aina korjata ja että omista roskista tulee kantaa vastuu."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat