Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hyviä ajoituksia yrityskaupoissa

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Suomalaisilla vientiyrityksillä ei onneksi mene niin huonosti kuin Suomen taloudella. Hyvistä vuosineljänneksistä ovat viime päivinä kertoneet muun muassa metsäyhtiö UPM, pakkausmateriaaleja valmistava Huhtamäki, hissi- ja liukuporrasyhtiö Kone ja torstaina myös Nokia.

Nokia, joka on nykyisellään verkkolaiteyhtiö, teki vielä odotuksiakin paremman tuloksen. Jo nyt voi sanoa, että yhtiössä on ainakin yritysjärjestelyjen osaamista. Vuonna 2013 Nokia osti Siemensin ulos yhteisyritys Nokia Siemens Networksista ja myi pian sen jälkeen matkapuhelimet Microsoftille.

Kummankin kaupan ajoitus ja kauppahinta näyttävät onnistuneilta. Siemensin osuus yhteisyrityksestä saatiin edullisesti, ja matkapuhelimet menivät hyvällä hinnalla siihen nähden, millaisia ongelmia ne ovat nyt tuottaneet Microsoftille.

Meneillään olevat kaksi yritysjärjestelyä ovat uudelle Nokialle ratkaisevia. Nokia saa ensi vuoden alussa päätökseen kaupan, jossa se ostaa ranskalaisen kilpailijansa Alcatel-Lucentin 15,6 miljardin euron osakevaihdolla. Lisäksi se myy kartta- ja sijaintipalvelunsa Heren.

Tällä viikolla Nokia teki aran paluun kuluttajatuotteisiin julkistamalla virtuaalitodellisuuskameran. Verkkolaitteiden rinnalle tulee uutta liiketoimintaa, jossa katse on onneksi eteen- eikä taaksepäin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat