Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Google erkaantui hakukoneeksi

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Kun hakukoneyhtiö Google ilmoitti tiistaina pilkkovansa itsensä pienemmiksi yhtiöiksi yhden hallintayhtiön Alphabetin alle, ratkaisu tuntui pian perustellulta.

Kalifornialaisesta autotallista aloittanut hakukonepalvelu on laajentunut vajaassa kahdessakymmenessä vuodessa yli 40 000 työntekijän teknologiayritykseksi, joka on kehittänyt hakutoimintojen rinnalla paljon muutakin teknologiaa.

Googlen toinen perustaja Larry Page muistuttaa varoittaneensa sijoittajia jo yksitoista vuotta sitten siitä, ettei Google ole tavallinen yhtiö. Google listautui pörssiin vuonna 2004.

Toiminnot ovat rönsyilleet, mistä kertovat esimerkit Alphabetiin irrotettavien tytäryhtiöiden hankkeista. Google on kehittänyt esimerkiksi verensokeria mittaavia piilolaseja, jotka saivat patentin keväällä. Yhtiö tutkii robottiautoja. Se kehittää heliumpallojen varassa leijuvia tukiasemia, joiden kokeilemisesta Sri Lankassa kerrottiin vastikään. Google kehittää myös älykkäitä koteja.

Suurin perustettavista yhtiöistä on hakukoneyhtiö Google, johon jäävät myös Chrome ja Android. Googlen brändi ei sinänsä tarvitse kirkastamista. Yhtiön nimi on vakiintunut tarkoittamaan tiedon etsimistä verkosta. Muiden tytäryhtiöiden pitää nyt kirkastaa brändinsä omilla keinoillaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat