Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Varjosopimus herättää kysymyksiä Sdp:n roolista

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne ilmoitti, että puolue tekee oman yhteiskuntasopimuksen.
Kouvolan Sanomat: "Sdp on vihdoin osoittanut havahtumisen merkkejä. Se ilmoitti laativansa hallituksen yhteiskuntasopimukselle varjosopimuksen ja torjui tuottavuusloikan ponnahduslaudaksi aiotun työajan pidennyksen. Koulutusrahojen leikkauksista kirjoitellaan jo välikysymystä."

"Työaikakannanotto on hakeutumista ammattiyhdistysliikkeen kupeeseen. Vaihtoehtoista yhteiskuntasopimusta puolue aikoo ryhtyä tekemään 'eheyttämisprosessilla', johon se kutsuu työmarkkinaosapuolten lisäksi yhteiskuntaryhmiä eläkeläisistä pienyrittäjiin. Kun katto ja seinät ovat niin lavealla, voi selkeä ja nopea polku parempaan talouteen jäädä löytymättä, mutta onhan vaihtoehto selvästi erilainen kuin hallituksen liian tiukaksi moitittu esitys."

Ilta-Sanomat: "Demarien aloite on nähtävä ennen muuta laskevien kannatuslukujen piinaaman puolueen epätoivoiseksi yritykseksi nostaa profiiliaan."

Kaleva: "Jos Sdp jatkaa tällä tiellä, sen merkitys keskeisenä yhteiskuntaa kokoavana ja rakentavana voimana vähenee. Tämä tulee vain lisäämään vastakkainasettelua."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat