Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Soinista tuli lähes halla-aholaisten panttivanki

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Iltalehti pohtii, käykö perussuomalaisille kuin Syrizalle, eli hajoaako se.

"Perussuomalaiset nielivät EU-valiokunnassa urheasti Kreikka-pillerin. Soinin mukaan vaihtoehto olisi ollut hallituskriisi. Oikea termi olisi hallituspula – eiköhän uusia puolueita valtioneuvostoon löydy, jos PS ei pysty kantamaan vastuuta. Vähemmistöhallituskin saattaisi pärjätä – eikä eduskunnan hajottaminen olisi ainutlaatuista."

"PS:n hajoamista ei toistaiseksi näy. Immos-kohu on jopa puristanut puoluetta yhteen – mutta tehnyt Soinista lähes halla-aholaisten panttivangin. Tämä kuului Turun puoluekokouksen aplodeissa."

Keskisuomalainen pohdiskelee sote-uudistuksen rahoituskuvioita.

"Valtion toimiminen soten ensisijaisena rahoittajana merkitsee samalla siirtymistä vahvan ohjauksen malliin. Vahvan ohjauksen hyvä puoli on se, että voidaan paremmin pitää huolta kansalaisten tasa-arvoisuudesta. Huonona puolena – toki näkökulmasta riippuen – voi pitää keskittämisen kasvua."

"Aikaisemmin kuntien tehtäviä pyrittiin kaikin keinoin laajentamaan – nyt suunta on päinvastainen. Jos nyt ehdotetuilla valtion rahoittamilla itsehallintoalueilla saadaan maahan toimivat sote-palvelut, on uudistus enemmän kuin tervetullut."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat