Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sipilä osoitti arvojohtajuutta

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Joskus pienet eleet ja symboliset teot ratkaisevat. Rohkeus ja henkilökohtainen vastuunotto voivat johtaa seurauksiin, jotka ovat itse tekoa paljon suurempia.

Poliittiset päättäjät ovat viime vuosina olleet varovaisia näyttämään esimerkkiä suomalaisille ja menemään edeltä. Pääministeri Juha Sipilä (kesk) teki lauantaina poikkeuksen. Hän kertoi Ylen Ykkösaamu-ohjelmassa, että hänen perheensä antaa Kempeleen kotinsa turvapaikanhakijoiden käyttöön – kunnassa kun ei tuntunut olevan sijaa eikä majataloa.

Eleen arvoa ei vähennä se, että Sipilöiden koti on ollut pääministerikauden aikana vähällä käytöllä.

Eleen arvoa kasvattaa sen ajankohta: Sipilä päästää kotiin sotaa pakenevia, kun monet suomalaiset eivät päästäisi heitä edes Suomen rajojen sisälle. Sipilä kertoo päätöksestään, kun muukalaisvihamielinen, sisäänpäin käpertyvä ja rasistinen keskustelu saa voimaa. Sipilä näyttää, mitä aito kristillinen vakaumus tarkoittaa ja miten se poikkeaa farisealaisesta yrityksestä paeta sääntöjen taakse.

Epäilemättä Sipilä saa kuulla tästäkin hyvästä paljon pahaa: ensiksi omat asiat kuntoon ja vasta sitten muille. Suomi ei tule olemaan koskaan valmis eivätkä omat asiat koskaan täysin kunnossa. Ne ovat silti aina paremmassa kunnossa kuin hengenhädässä pakenevilla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat