Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hallituksen vauhti on hidastunut

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

KALEVA kirjoittaa Juha Sipilän (kesk) hallituksen alkutaipaleesta.

"Sata päivää vallankahvassa ollut hallitus ei ole päässyt odotettuun vauhtiin, vaikka alku oli ripeän toiminnan aikaa ja vaikka Sipilän määrätietoiset otteet ovat kaukana edellisen hallituksen toimintakyvyttömyydestä."

"Hallitus julkaisi toukokuussa ensi töikseen leikkauslistansa. Yritysmaailman tavoin lista oli tarkasti aikataulutettu ja yksityiskohtaisempi kuin vastaavat säästöluettelot yleensä. Päättämättömyyden kausi tuntui olevan Suomessa ohitse."

"Vauhti on alkanut hidastua. Sipilä ei ole ainakaan vielä kyennyt lunastamaan häneen kohdistuneita ehkä jopa liiallisia odotuksia. Poliittinen hoksnokka ja varsinkin johtajuus ovat jääneet kysymysmerkeiksi. Kesällä pääministeriltä ei tahtonut saada selvää vastausta mihinkään."

"Yhteiskuntasopimuksen kaatuminen osoittaa, että työmarkkinakentän jähmeä toimintakulttuuri taisi olla pääministerille yllätys. Tuore pääministeri ei saanut kehitetyksi tarvittavaa painetta työmarkkinajyrien neuvottelupöytään."

"Kenties Sipilä on myös alkanut aprikoida, voiko Suomea sittenkään johtaa samalla tavalla liikkeenjohdon rationaalisuudella prosessikaavioon vedoten kuin suurta yritystä."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat