Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Eikä vieläkään sähköpyöriä

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Henkilöliikenteen tulevaisuutta on totuttu pohtimaan ja suunnittelemaan autoilun näkökulmasta.

Onko paras tulevaisuuden energianlähde sähkö vai vety? Miten saadaan moottorin kulutus mahdollisimman pieneksi? Miten akut tehdään sellaisiksi, että latausaika olisi lyhyt ja akkujen tarjoama ajomatka pitkä? Kuinka auton osien kierrätystä lisättäisiin?

Kaupungistuvassa maailmassa kaupunkien sisäisessä liikenteessä pyöräily on nopea ja ympäristöystävällinen liikkumismuoto.

Pyöräilyn sisäinen mullistus voi tulla, kun sähköavusteiset polkupyörät yleistyvät. Ja ne näyttävät yleistyvän sitä mukaa kuin niiden hinnat laskevat ja ominaisuudet paranevat.

Sähköavusteisia polkupyöriä saa jo muutamalla satasella, hyvän pyörän noin tuhannella eurolla. Kynnys lähteä liikkeelle huonossa kunnossa ja huonossa säässä voi laskea, jos akku ja moottori tarjoavat apua.

Kun pääkaupunkiseudulla pohditaan liikenneväylien kehittämistä, kannattaa katsoa tulevaisuuteen ja keskittyä kokonaisuuteen – ja tehdä toisenlaisia kysymyksiä. Miten sähköpyörien käyttöä edistettäisiin? Miten pyörät saataisiin liityntäliikenteeseen? Miten niille saataisiin tilaa lähijunissa?

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat