Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Merkit säästösovun löytämiseksi ovat vahvat

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Länsi-Savon mielestä palkansaajajärjestöjen toiminta oli perjantaina äänekästä mutta toisaalta vastuullista, asiapohjaista ja hyvin ohjattua.

"Tavat olivat suomalaiset, mikä ei tarkoita sitä, että ihmisten huolestuminen toimeentulosta olisi jäänyt vaille huomiota."

"Tilanne ei näytä toivottomalta. Huono veikkaus ei ole se, että neuvotteluja vielä käydään. Eduista kyllä tingitään mutta todennäköisesti hieman toisin tavoin kuin hallitus määritteli."

Karjalainen muistuttaa, että perjantain "toimintapäivän" jälkeen heti ensi viikolla on aika palata neuvottelupöytiin kohti ratkaisuja, jotka ovat kaikkien osapuolten hyväksyttävissä.

"Tästä saatiin lupaavia merkkejä jo ennen perjantain mielenosoituksia ja ulosmarsseja. Myös perjantai toi lisää toiveikkuutta."

"Oikeutetusti palkansaajajärjestöt edellyttävät myös työnantajien EK:lta liikahdusta ja tahtoa yhteiseen hyvään pääsemiseksi."

Pohjalaisen mukaan kaikki piiput osoittavat valtakunnassa nyt siihen suuntaan, että ensi viikolla hallituksesta ja työmarkkinajärjestöistä kajahtaa.

"Ja maan asiat halutaan sittenkin laittaa oikealle tolalle yhteistuumin."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat