Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HJK:n kausi on ollut synkkä

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Kotimaisen jalkapalloilun menestynein seura HJK on taapertanut kuluvan kauden viime pelit, joten sen ainutlaatuinen mestaruusputki on vaarassa katketa. Helsinkiläisseura on juhlinut ennen tätä kautta mestaruutta kuusi kertaa peräkkäin.

HJK lähti kauteen selvänä ennakkosuosikkina, sillä sen budjetti oli yli kaksinkertainen muihin seuroihin verrattuna.

HJK:n kauden synkkyyttä lisää elokuinen katkera lisäajalla tullut 4–3-tappio Mestarien liigan kolmannella karsintakierroksella kazakstanilaiselle Astanalle. Tappio kirjautui jälleen yhdeksi luvuksi suomalaisen jalkapallon mollivoittoiseen historiaan.

HJK jätti toukokuussa silloiselle sisäministerille Päivi Räsäselle (kd) vetoomuksen, jossa esitettiin, että Suomessa vietettäisiin jalkapallokulttuurin kunniaksi liputuspäivää. HJK ehdotti liputuspäiväksi helatorstaita. Se on kansallinen vapaapäivä, jolloin ihmisillä olisi aikaa lähteä jalkapallo-otteluun.

Räsänen ei ole enää ministeri, eikä helatorstaikaan ole kohta enää vapaapäivä, jos Juha Sipilän (kesk) hallituksen pakkolakipaketti menee läpi.

Liputuspäivää suurempi vaikutus jalkapallokulttuurin kehittymiselle saattaakin olla HJK:n ja HIFK:n paikallisotteluilla. Ne ovat tällä kaudella vetäneet stadionin täyteen ihmisiä ja tunnelmaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat