Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sipilän hallituksen sopuisuus oli iloinen yllätys

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Ilkan mukaan ihmeitä tapahtuu: työmarkkinaosapuolet neuvottelevat sittenkin hallituksen edellyttämistä Suomen kilpailukykyä kohentavista toimista.

"Esteet neuvottelujen aloittamisessa eivät olleet enää suurissa näkemyseroissa. Nyt oli kysymys enää siitä, kuka saa jakaa kortit ja aloittaa pelin. Pääministeri Juha Sipilä taipui antamaan lisäaikaa ja pyytämään järjestöjä vielä kerran yhteiseen pöytään."

"Kilpailukykyongelman ratkaisussa on käyty arvovaltakierrokset. Tästä eteenpäin mentäköön yhteisen edun nimissä. Neuvotteluissa on annettava enemmän ääntä ja tilaa niille työmarkkinajohtajille, joilla on aitoa tahtoa sopimiseen."

Karjalainen toteaa, että Sipilän hallitus yllätti myönteisesti sopuisuudellaan.

"Kun vielä ennen maanantaita oli syytä olettaa, että hallitus jättää uhkarohkeasti jäähyväiset kolmikantajärjestelmälle, nyt on syytä uskoa, että hallitus yrittää tosissaan uudistaa sitä yhteistyössä etujärjestöjen kanssa."

Aamulehti pitää tärkeänä, että esillä olleista erimielisyyksistä huolimatta osapuolilla oli vielä tahtoa hakea tulosta neuvotellen.

"Tämä tie ei tuo pikaratkaisuja talouden ongelmiin eikä korjaa rakenteita, mutta se voi antaa lähivuosiksi varmuutta, ennustettavuutta ja uskottavuutta."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat