Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Perussuomalaisten rivit rakoilevat

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Osa perussuomalaisista kipuilee taas kerran hallitusvastuun vuoksi. Puolueen kolmas varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen ja puoluehallituksen jäsen Aleksi Hernesniemi vaativat puolueen päättäviä elimiä koolle käsittelemään puolueen jatkamista hallituksessa.

Heidän mielestään hallitus ei ole noudattanut omaa ohjelmaansa. Erityisesti hampaissa on maahanmuuttopolitiikka, mutta kritiikkiä saa myös tuki Kreikalle.

Tynkkyselle vastasivat puheenjohtaja Timo Soinista alkaen koko muu puoluejohto. Kaikkien viesti oli, että vain hallituksessa voi ajaa perussuomalaisille tärkeitä asioita.

Kun puhutaan maahanmuutosta, puhutaan perussuomalaisuuden ytimestä. Puolueessa on maltillinen valtavirta ja puhdasoppinen maahanmuuttokriittinen vähemmistö.

Kompromissien tekeminen näyttää olevan joillekin puolueen jäsenille ylivoimaisen vaikeaa.

Jos perussuomalaisten puolue joskus repeää, se repeää juuri maahanmuuttokysymykseen. Toistaiseksi puolueen hajoamista ei ole näköpiirissä.

Soini tarvitsee maahanmuuttokriittisiä pitääkseen puolueensa toiseksi suurimpana. Maahanmuuttokriittiset taas tarvitsevat emopuoluetta saadakseen viestinsä julkisuuteen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat