Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suomeen tulijat lisäävät kantaväestön rikollisuutta

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Hämeen Sanomat tuomitsee Lammilla turvapaikanhakijoiden käytössä olevaan kerrostaloon tehdyn polttopulloiskun.

"Tekoon johtaneita syitä on jokseenkin hedelmätöntä lähteä erittelemään, koska selittelyssä on aina ymmärtämisen siemen."

"Suomalaisessa yhteiskunnassa on tultu vaaralliselle rajalle. Väkivaltaan tarttuminen on tuhoisaa, koska se ruokkii pelkästään uutta väkivaltaa, vihaa ja pelkoa. Sille tielle ei pidä lähteä."

"Turvapaikanhakijoiden joukko on Suomessa nyt vallitseva tosiasia, jonka kanssa on elettävä. – – Suomessa on tilaa meille kaikille, kunhan osaamme vain elää toistemme kanssa."

Ilkka nostaa esiin Ylen kyselyn, jossa 43 prosenttia vastaajista piti ainakin jossain määrin huolestuttavana uhkakuvana sitä, että turvapaikanhakijat lisäisivät merkittävästi rikollisuutta Suomessa.

"Tuhopolton yritys Lammilla vahvistaa kyselyn tuloksen. Suomalaiset ovat syyllistyneet syksyn mittaan jo useampiin rikoksiin. Rikosten kohteena ovat olleet Suomeen tulleet turvapaikanhakijat."

"Tehostuneella rajavalvonnalla on eroteltu tulijoiden joukosta niitä, joiden tarkoitusperissä on todettu tai epäilty olevan rikollisuuteen viittaavia elementtejä. Valitettavasti samaa tiukkaa seulontaa ei pystytä tekemään suomalaisen kantaväestön keskuudessa."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat