Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hallitukselta voi tulla kaksi mallia sotesta

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Keskisuomalainen muistuttaa, että kunnat saavat pian hallituksen esityksen sosiaali- ja terveysuudistuksesta.

"Esitystä odotetaan nyt kuitenkin poikkeuksellisen kiinnostuneina. Keskeinen kysymys koskee hallituksen esittämien itsehallintoalueiden määrää ja sitä, mihin nämä alueiden rajat ehdotetaan vedettäviksi. Alueiden mahdollinen verotusoikeus nostattaa myös paljon keskustelua."

"Itsehallintoalueiden määrä on kuumottava kysymys paitsi kunnille myös poliitikoille. Siksi on mahdollista, että kuntien lausuntokierrokselle lähteekin yhden sijasta kaksi ehdotusta itsehallintoalueiden määrästä."

Ilta-Sanomat pohtii halvan pizzan puolustajien synnyttämää valtavaa "someraivoa" viime aikoina.

"Poliisi sohaisi viime viikolla ampiaispesään, kun se halusi muistuttaa, että alle kuuden euron pizza voi sisältää veronkiertoa: tuon hintarajan alla pizzan leipominen ja myyminen ei ole jatkuvasti kannattavaa."

"Kun yhteiskunta ei saa verorahoja, pizzakansa ei myöskään saa yhteiskunnan tarjoamia palveluja tai niitä leikataan. Pizzakansa vaeltaa mielenosoitukseen vastustamaan yhteiskunnan palvelujen leikkauksia ja säästöjä – kuuden euron pizzalaatikko kainalossaan. Asioiden yhteyttä ei nähdä tai haluta nähdä."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat