Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pääministeri Sipilä voi vaikuttaa kritisoimiinsa erorahoihin

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Lapin Kansan mukaan Outokummun toimitusjohtajan Mika Seitovirran erottamista osattiin odottaa.

”Outokumpu oli vaikeuksissa jo Seitovirran aloittaessa, mutta hänestä ei ollut suunnan kääntäjäksi. Outokumpu ei tosin ole ainoa eurooppalainen teräksen valmistaja, joka on tiukilla.”

”Seitovirta saa Outokummulta lähtiäisiksi johtajasopimuksensa mukaisesti puolentoista miljoonan euron erorahan. Tällaiset lähtökorvaukset herättävät ymmärrettävästi juuri nyt aivan erityistä kiukkua kansalaisissa. – – Kukaan ei ole tällaisten miljoonakorvausten arvoinen.”

”Pääministeri Juha Sipilä (kesk) pitää Seitovirran erokorvausta ’ylisuurena’. – – Nykyisessä hallituksessa omistajaohjausasiat ovat pääministerin salkussa. Halutessaan Sipilällä on myös todellisia mahdollisuuksia vaikuttaa ylimmän johdon tuleviin erorahoihin yhtiöissä, joiden omistuksessa valtio on mukana.”

Ilkka toteaa, että Juha Sipilä voi enää muutaman kuukauden selittää erorahojen kohtuuttomuuksia edellisen hallituksen päätöksillä.

”Keväällä on eduskuntaan luvassa omistajaohjauksen uusi strategia. Siihen kohdistuu suuria odotuksia ja mielenkiintoa. Linjauksia valtionyhtiöiden johdon palkkioihin tullaan ruotimaan perusteellisesti.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat