Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Malmin kenttä on tärkeä liike-elämälle

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Hufvudstadsbladet ihmettelee intoa lakkauttaa Malmin lentokenttä:

”Hyvät yhteydet, mukaan lukien lentoyhteydet, ovat tärkeitä Suomeen houkuteltaville ulkomaisille investoinneille sekä suomalaisille vientiyrityksille.”

”Tarvitaan mittojen mukaan tehtyjä sujuvan liikenteen ratkaisuja, lyhyitä odotusaikoja sekä joustavia reittejä.”

”Miten suunnitelmat sopivat yhteen sen kanssa mitä hallitus tulenpalavasti haluaa: Yritetään houkutella ulkomaisia yrityksiä Suomeen, mutta heille voidaan osoittaa vain pitkiä jonotusaikoja lentokentällä ja usein monta koneen vaihtoa?”

Turun Sanomat: ”Hallitus on leikkaamassa lähivuosien opetuksesta, tutkimuksesta ja kulttuurista reilun miljardin euron verran. Korkeakouluilta lähtisi puoli miljardia. Kärkihankkeiden kautta osa menetyksistä tulisi takaisin.”

”Joskus vähemmällä saa enemmän. Opetukseen ja tutkimukseen, joilla Suomi on voinut ylpeillä ja joihin se aikoo nojata, sanonta sopii kehnonlaisesti.”

”Aika ajoin on syytä tarkastella myös korkeakouluverkkoa. Se on enemmän aluepolitiikan kuin tieteen ja opetuksen tarpeiden optimoinnin tulosta.”

”Korkeakoulurahoituksen päävastuu on silti julkisella vallalla. Vain tehokas ja hyvin resurssoitu perustutkimus mahdollistaa soveltavan tutkimuksen läpimurrot.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat