Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Perussuomalaiset syöksyssä

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Ylen Taloustutkimuksella teettämän puoluekannatuskyselyn mukaan perussuomalaisten kannatus jatkuu alavireisenä. Porvarihallituksen politiikasta eniten kannatushyötyä on kerännyt Sdp.

Näyttää siltä, että perussuomalaisiin loikanneet demariäänestäjät jatkavat paluumuuttoaan.

Tämä on jo toinen perättäinen perussuomalaisille ikävä tulos Ylen kannatuskyselyissä. Enää ei kannatuksen hupenemista voi kuitata pelkkänä satunnaisena notkahduksena, varsinkin kun HS-gallup on antanut samansuuntaisia tuloksia.

Kannatuksen romahdukseen on joitain todennäköisiä syitä: Kreikan kolmas tukipaketti, ennen kokematon turvapaikanhakijoiden määrä sekä tuoreimpina hallituksen hanke osakkeiden hallintarekisteristä sekä ulkomaille rahojaan piilottaneille kaavailtu väliaikainen armahdus – jonka hallitus tosin näyttää nyt peruvan. Kaikki asioita, jotka eivät mahdu perussuomalaisia äänestävän oikeustajuun.

Perussuomalaisilla on varmasti suuri tarve kohottaa profiiliaan hallituksessa. Liian kireälle ei hallitusyhteistyötä kannattaisi kuitenkaan vetää, sillä jos uudet vaalit pidettäisiin nyt, perussuomalaiset putoaisivat takaisin keskisuurten puolueiden kastiin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat