Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Perhe on pahin

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Yhdysvalloissa on noussut kohu maan entisen presidentin George Bushin tuoreesta elämäkerrasta, jossa hän kritisoi poikansa, maan 43. presidentin George W. Bushin presidenttikauden taustavoimia.

Isän mukaan pojan varapresidentti Dick Cheney edusti todella kovan linjan politiikkaa ja oli liian innokas käyttämään voimakeinoja. Puolustusministeri Donald H. Rumsfeld puolestaan oli ”arrogantti kaveri” ja ”rehvastelija”. Bush kutsui molempia myös ”koviksiksi”.

Bushin kirjasta onkin kehkeytynyt perhedraama. George W. Bush vastasi isänsä kommentteihin sanomalla olevansa ylpeä siitä, että sai palvella maataan Cheneyn ja Rumsfeldin kanssa.

Kolmas Bushien perheenjäsen, Jeb Bush, pyrkii parhaillaan republikaanien presidenttiehdokkaaksi. Hänen takkuilevan kampanjansa keskeinen tavoite on osoittaa, että hän on muutakin kuin isänsä poika ja veljensä veli. Viime päivinä hän onkin joutunut jälleen puhumaan enemmän Busheista kuin suunnitelmistaan Yhdysvaltain presidenttinä.

Jeb Bush haluaa muutenkin ottaa etäisyyttä George W. Bushiin, joka oli toisen kautensa lopulla maan historian epäsuosituin presidentti. ”Veljeni on jo iso poika”, Jeb Bush kommentoi kohua.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat