Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsingiltä hyvä ratkaisu

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Helsingin suurimmat puolueet päätyivät vaiheikkaiden budjettineuvotteluiden jälkeen lisäämään kaupunginjohtaja Jussi Pajusen (kok) budjettiesitykseen lähes 30 miljoonaa euroa.

Vaikka lisäykset ovat budjetin liki viiden miljardin euron mittakaavassa vähäisiä, niillä halutaan varmistaa, että varhaiskasvatuksen laatu pysyy edelleen hyvänä.

Olennainen kirjaus on, että varhaiskasvatuksen valmistelussa Helsinki toimii vastaisuudessakin nyt voimassa olevan lainsäädännön mukaan – eli valtion ensi vuoden budjettiin liittyvää subjektiivisen päivähoito-oikeuden rajausta ja päiväkotien ryhmäkokojen kasvattamista ei haluta toteuttaa Helsingissä.

Hallituksen esityksen tarkoituksena on rajata kokopäiväinen hoito pois niiltä lapsilta, joiden vanhemmat eivät ole täysipäiväisesti työelämässä tai opiskelemassa.

Helsingin päivähoidossa ei haluttaisi lähteä vastaisuudessakaan luokittelemaan lapsia sen perusteella, ovatko heidän huoltajansa töissä, työttöminä, kotona vauvaa hoitamassa tai vielä opiskelemassa. Kyse on lasten tasapuolisesta oikeudesta hyvään varhaiskasvatukseen. Siihen Helsingillä toivottavasti on varaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat