Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nuhtelu ei nyt riitä

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Maanantaina antidopingjärjestö Wadan perustama riippumaton komissio julkaisi Venäjä-raportin, joka oli tyly. Sen mukaan doping on Venäjällä erittäin laajamittaista ja valtiojohtoista. Venäjän urheiluviranomaiset ovat tietoisesti peitelleet väärinkäytöksiä. Salailuoperaatioissa on ollut mukana myös Venäjän turvallisuuspalvelu FSB.

Moskovan antidopinglaboratoriossa on raportin mukaan tuhottu yli 1 400 dopingnäytettä. Venäläisurheilijoita on etukäteen varoitettu tulevista testeistä.

Pahiten on ryvettynyt yleisurheilu. Wada vaatii viidelle venäläiselle yleisurheilijalle ja viidelle valmentajalle elinikäistä kilpailukieltoa. Wada vaatii myös Venäjän sulkemista pois kansainvälisestä yleisurheilusta. Venäläiset yleisurheilijat eivät siis saisi osallistua olympialaisiin, MM-kisoihin ja EM-kisoihin.

Kansainväliset urheilujärjestöt ovat nyt vaikean päätöksen edessä. Kansainvälisen yleisurheiluliiton IAAF:n tuore puheenjohtaja Sebastian Coe antoi Venäjälle aikaa vastata syytöksiin tämän viikon loppuun asti.

Urheilun uskottavuuden kannalta Venäjän toimintaan nyt pakko reagoida kunnolla. Pelkät epämääräiset lupaukset tapojen siistimisestä eivät riitä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat