Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Aina kiire, kiire jonnekin on

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Helsingissä järjestettävä teknologiatapahtuma Slush on kerännyt onnistuneesti jälleen kerran yhteen jo menestystä kokeneita ja nousua etsiviä yrittäjiä, yrityksiä ja työnhakijoita sekä rahaa tarvitsevia yrityksiä ja rahoittajia.

Monen kasvuun pyrkivän yrityksen toimintamallin kriittinen kohta tuntuu olevan aika.

Joku on löytänyt uuden tuotteen tai uuden palvelun, mutta moni pyrkii haastamaan vanhat toimijat tarjoamalla asiakkaille ratkaisuja nopeammin tai joustavammin. Jotkut tarjoavat sekä joustavuutta että edullisuutta.

Tässä uudet yritykset saattavat joutua hankaluuksiin. Ajan säästö olisi tehtävä nostamatta asiakkaalle siirtyviä kustannuksia – muuten palvelun tai tuotteen kysyntä ei kasva. Jos prosessi ei sujuvoidu ja vauhditu ihan konevoimin, ketjuun on pujotettava ihminen. Ja jotta kannattavuuslaskelmat pitäisivät, pujotettavan kustannus on saatava mahdollisimman lähelle nollaa ja joustavuus lähelle sataa.

Ravintolaruoka-annoksia välittävän Woltin (HS 12.11.) toimintaidea on esimerkki siitä, minne toimintaidean paine kasautuu: ruokalähettien käteen jäävä korvaus saattaa olla haastateltujen lähettien mukaan 150 euroa viikossa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat