Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yhteinen vihollinen tuo Venäjän lännen pöytiin

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Iltalehti kirjoittaa, että terrorismin vastainen taistelu yhdistää Venäjää ja länsimaita.

”Varsinkin Yhdysvaltojen ja Venäjän suhteet näyttävät saavan nyt uuden mahdollisuuden. Jos Ukrainan tilanne ei olisi pohjalla hiertämässä, suhteiden kehitykselle voisi antaa hyvän ennusteen.”

”Yhteinen vihollinen yhdistää, ja presidentit Barack Obama ja Vladimir Putin seurustelevat taas keskenään ystävällisin ilmein. Molemmat sotivat Syyriassa, vaikka positiot ovatkin olleet erilaiset. Käytännön tason yhteistyötä Yhdysvallat ja Venäjä ovat ainakin sotilaallisella tasolla pystyneet tekemään. Terrorismin vastaisen taistelun kärjistäminen osoittaa yhteisen vihollisen yhä selvemmin, ja se voi auttaa myös yhteistyön laajenemisessa.”

”Venäjä on etsinyt päänavausta, jolla lännen kanssa olisi mahdollista päästä takaisin parempiin suhteisiin. – – Myös länsimaiden on syytä antaa Venäjälle tämä mahdollisuus, ja onhan se myös lännelle tilaisuus uusiin avauksiin. Samalla on kuitenkin muistettava Ukrainan tilanne, mutta parhaimmillaan liennytys palvelee myös Ukrainan etua.”

”Suomelle Venäjän ja länsimaiden lähentyminen olisi mitä tervetullein uutinen. Se toivottavasti johtaa myös taloudellisten sanktioiden helpottamiseen jossain aikataulussa.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat