Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Postilakossa saatiin pakon edessä järkevä sovinto

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Ilkan mukaan postilakko loppui, kun osapuolet tulivat toisiaan vastaan.

”Yhdentoista kuukauden sopimus antaa osapuolille lyhyen hengähdystauon. Postialan murros ei loppunut maanantain kädenpuristukseen, se jatkuu ja syvenee.”

”Kannattavimmat osat Postin toiminnoista kiinnostavat kilpailijoita jatkossakin. Joustavuus palveluissa nousee yhä tärkeämpään osaan ja se tulee vaatimaan yhä enemmän joustoa työntekijöiltäkin.”

Karjalainen arvioi, että postilakon jatkaminen ja laajentaminen olisi vaatinut todellista kylmähermoisuutta.

”Kummankin osapuolen oli suorastaan pakko antaa periksi, ettei yhteiskuntasopimusta vaarannettaisi enää yhtään enempää kuin mihin sen erityisesti EK:n ja AKT:n jääräpäisyys on jo ajanut.”

Iltalehden mukaan Postin työehtokiistassa saavutettu ratkaisu on nykyisessä tilanteessa tärkeä esimerkki sopimisen voimasta.

”Kaikki osapuolet tarvitsevat vakautta ja ennustettavuutta työmarkkinoille. Miksi asia sitten vaikuttaa niin vaikealta?”

”Työmarkkinaosapuolten neuvottelut hallituksen pakkolait korvaavasta yhteiskuntasopimuksesta ovat vihdoin edenneet loppusuoralle. Nyt ei pitäisi antaa minkään muun kuin sopimuksen sisällön vaikuttaa lopullisiin kantoihin.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat