Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ban Ki-moon aiheutti piston omassatunnossa

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Iltalehti: ”Suurin kompastuskivi Pariisin ilmastoneuvotteluissa on yhä rahoitus ja taakanjako, millaisia velvoitteita teollisuusmailla on kehittyvien maiden suhteen.”

”John Kerry on luvannut kaksinkertaistaa Yhdysvaltain ilmastotuen haavoittuville maille. Suomi toimii toisinpäin: päästökaupan tuloja ei ohjata enää ilmastorahoitukseen ja Suomen osuus teollisuusmaiden uudesta 250 miljoonan lisäpotistakin on porukan pienin, 1,6 miljoonaa.”

”Käytännössä ilmastorahoitukseen ei kanavoida uutta rahaa, vaan se nakertaa ison siivun pahasti leikatusta kehitysyhteistyörahoituksesta, Finnfundin yrityshankkeita painottaen.”

”Pienen omantunnonpistoksen aiheutti YK:n pääsihteeri Ban Ki-moon, joka Suomeen poiketessaan muistutti kehitysyhteistyön resurssien merkityksestä.”

Ilta-Sanomat: ”Hallitus asetti kolmikantatyöryhmän raivaamaan esteitä paikallisen sopimisen tieltä.”

”Työryhmän työn pohjana on selvitysmies Harri Hietalan raportti. Sen tasapuolisuutta kuvaa, että se haukuttiin joka puolella, joskin eri syistä. Sellaiselle perustalle on hyvä rakentaa.”

”Hyvän työehtosopimuksenkin merkkinä on pidetty sitä, että sekä työnantajat että työntekijät haukkuvat omat neuvottelijansa.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat