Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Välikysymyksissä harkinta on tarpeen

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Hämeen Sanomat: ”Osa oppositiosta haastoi hallituksen ja erityisesti valtiovarainministeri Alexander Stubbin (kok) välikysymyksellä. Vasemmistoliiton näkemyksen mukaan Stubb on antanut väärää tietoa jo haudatusta hallintarekisteristä.”

”Järeän välikysymysmenettelyn käyttämistä tällaisessa asiassa on arvosteltu, syystäkin.”

”Yhteiskuntasopimus, sote-uudistus, työllisyysasiat ja kestävyysvaje ovat mittakaavaltaan aivan eri kokoluokkaa hallintarekisteriin nähden. Toisaalta on totta, että valtiovarainministerin prosenttilausunnot olivat kiistatta virheellisiä.”

”Täytyy muistaa, että välikysymyskeskustelu on enemmän oppositiopolitiikkaa kuin aito kysymys siitä, nauttiiko hallitus eduskunnan luottamusta. Enemmistöhallituksiakin pitää silti voida haastaa jatkuvasti.”

Ilta-Sanomat: ”Eduskunnan uuden pääsihteerin Maija-Leena Paavolan sukupuolessa ei pitäisi olla mitään päivittelemistä, sillä eduskunnan kolmesta puhemiehestäkin kaksi on naisia. Ensimmäinen varapuhemies Mauri Pekkarinen (kesk) on vähemmistössä!”

”Sukupuolen korostaminen voi olla nimitetyksi tulleelle jopa kiusallista, sillä Paavola ei ole elämöinyt sukupuolellaan.”

”Feministit kysyvät, miksi sukupuolta korostetaan vain naisen yhteydessä.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat