Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Johtamisen laadulla on väliä

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Keino ei ehkä ole nopea eikä helppo, mutta tehokas se on: jos yritys haluaa parantaa tulostaan, sen kannattaa valmentaa esimiehensä paremmiksi ihmisten johtajiksi.

Eläkeyhtiö Ilmarisen ja Evalua Internationalin tekemä tutkimus yhdisti suomalaisessa pörssiyhtiössä tehdyn henkilöstötutkimuksen tulokset saman yrityksen yksikkökohtaisten kannattavuuslukujen kanssa.

Ainakin tutkitussa yrityksessä ja sen 74 yksikössä johtamisen laatu oli suoraan yhteydessä yksiköiden kannattavuuteen. Tavoitteistaan jääneissä yksiköissä työntekijät olivat tyytymättömiä palkitsemiseen ja johtajien tapaan kohdella ihmisiä. Yhtiön tavoitteet ja strategia tunnettiin huonosti – oman työn merkitys yhtiön kokonaisuudessa jäi epäselväksi.

Huono johtaminen näkyy sähläyksenä ja ennen pitkää kärjekkäimmillään myös sairauspoissaoloina.

Helsingin Sanomien järjestämän Suomen paras pomo -äänestyksen voittaja Merja Korhonen kertoo pitävänsä periaatteinaan ehdotonta tasapuolisuutta ja sopimuksista kiinni pitämistä. Johtaminen ei ole rakettitiedettä eikä mystiikkaa. Sitä voi myös parantaa, valmentaa ja harjoitella, ja siihen investoiminen vaikuttaa yrityksen menestykseen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat