Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kuka sanoi ensiksi ei?

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Turkin ja Venäjän välinen vihoittelu iski isoon yhteiseen talousprojektiin, Turkish Stream -kaasuputkeen. Mutta isku tuli lopulta toisin päin kuin Moskovassa laskeskeltiin.

Kun Turkki pudotti venäläishävittäjän Syyrian ja Turkin välisellä rajalla, Venäjä kertoi, että asialla on taloudellisia seurauksia. Taloudellisen kehityksen ministeri Aleksei Uljukajev kertoi, että Turkkiin Venäjältä maakaasua johtamaan suunniteltu kaasuputki on mahdollinen Turkin-vastaisten pakotteiden kohde.

Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoğan laski, että nimenomaan Venäjä tarvitsee kaasuputkea alentuvien energian hintojen ja heikentyvän kysynnän aikana. Presidentti kertoi, että Turkki panee hankkeen jäihin.

Tämän jälkeen alkoi väittely siitä, kumpi osapuoli ehti ensiksi panna stopin.

Luultavasti oikea vastaus on, että projekti ei alunperinkään ollut toteuttamiskelpoinen. Sen vetäisi presidentti Vladimir Putin hatustaan ”kostona” EU:lle. Unioni harasi vastaan, kun Venäjä halusi vetää Ukrainan ohi Eurooppaan South Stream -kaasuputken. Veto oli siis samankaltainen manööveri, jota Putin käytti kertoessaan, että jos kaasu ei Euroopalle maistu, se viedään Kiinaan. Tämäkään projekti ei oikein etene.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat