Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Luotettava tieto lisää myötäelämiskykyä

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Kaleva pohti jouluaaton pääkirjoituksessaan julkisen keskustelun tilaa: ”On vaikea tulla muuhun päätelmään kuin siihen, että Suomessa on tapahtunut keskustelukulttuurin muutos.”

”Osa tätä muutosta on, että huhut ja suoranaiset valheet ovat alkaneet uhata tosiasiatietoa mielipiteenmuodostuksen perustana.”

”Nähdylle muutokselle ei pidä antaa periksi. Uhkailuun, valheisiin ja loukkauksiin ei pidä yrittääkään tottua eikä antaa niiden vaikuttaa siihen, miten suomalaista yhteiskuntaa kehitetään. Olennaista on luotettavan tiedon pitäminen esillä. Se lisää joskus tuskaa, mutta monesti myös myötäelämiskykyä.”

Aamulehti toivoo, että hallitus asettaa humaaniuden etusijalle turvapaikkapolitiikassaan:

”Itsenäisyyspäivän jälkeen julkistetussa 80-kohtaisessa suunnitelmassahan on muiden muassa esitys luoda maahan jääville turvapaikanhakijoille oma kotouttamisjärjestelmä, joka olisi alemmalla tasolla kuin perinteinen asumisperustainen sosiaaliturva.”

”Ehdotus on saanut ihmisoikeusjuristeilta ja muilta asiantuntijoilta täystyrmäyksen. Heidän mielestään sen perustuslainmukaisuutta ei ole tarpeen edes muodollisesti tutkia, koska jo paljaalla silmällä näkee, että se on syrjivä.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat