Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Soinin haastatteluboikotti kertoo hyvää mediasta

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Karjalainen kirjoittaa, että ulkoministeri Timo Soinin (ps) haastatteluboikotti KSF Median lehdille kertoo median ja poliitikkojen terveestä jännitteestä: ”Myös muissa puolueissa johtavat poliitikot aika ajoin sydämistyvät medialle ja tuovat sen myös julki.”

”Pääministereistä Kalevi Sorsa (sd), Paavo Lipponen (sd) ja Matti Vanhanen (kesk) toivat julki myös pettymyksensä joihinkin tiedotusvälineisiin ja suhtautuivat kitsaasti niiden haastattelupyyntöihin. Median ja poliitikkojen aika ajoin jännittyneet suhteet ovat oikeastaan hyvä merkki. Se on todiste median vapaudesta toimia vallan vahtikoirana.”

Hämeen Sanomat toivoo, että valtio kannustaisi ihmisiä osakesäästämiseen verohelpotuksilla: ”Hieman yli 600 000 suomalaista sai vuonna 2013 pörssiosinkoja. Pörssisäätiön mukaan heistä noin 417 000 sai osinkoja alle 500 euroa, ja näihin rahoihin valtio on kovasti viehtynyt. Yksityishenkilöiden saamiin osinkoihin kohdistuu ankara verotus.”

”Fiskaalisin perustein hankalina talousaikoina tehdyt päätökset ovat johtaneet siihen, etteivät osakkeet nykyisellään ja laajasti katsottuna ole houkutteleva säästö- tai sijoituskohde. Tällainen politiikka yhdistettynä varovaiseen riskinottokäyttäytymiseen ei ainakaan palvele kansakunnan vaurastumista.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat