Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Merkelin johtajuudella on käyttöä Euroopassa

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Hämeen Sanomat: ”Saksan liittokansleri Angela Merkel on amerikkalaisen Time-lehden valinta vuoden henkilöksi. Samaan päätyi brittiläinen Financial Times.”

”Hän on merkittävin yksittäinen poliitikko, joka on päätöksillään avannut Saksan ja samalla koko Euroopan ovia historiallisen suurelle pakolaistulvalle.”

”Aikaisemmin varovaisena ja vaatimattoman tyylin mestarina pidetty Merkel on osoittanut johtajuutta, joka muutoin lähinnä loistaa poissaolollaan Euroopassa. Nyt johtajuudella on todella käyttöä.”

”Angela Merkelin politiikkaa luonnehtii saksalainen terve pragmaattisuus, käytännöllisyys. Hän on vähentämässä Saksaan otettavien pakolaisten määrää. Hän tekee sen käytännön sanelemista syistä.”

”Pakolaisia on arvioitu tulleen jopa noin miljoona. Se on valtavan paljon.”

Ilkka: ”Itävallan turvallisuuspoliisin varoituksen mukaan useisiin eurooppalaisiin pääkaupunkeihin kohdistuu ennen vuodenvaihdetta terrori-iskujen uhka.”

”Suomessa varoitus herättää kysymyksen, voisiko Helsinki olla terroristien kohteena. Suojelupoliisi ei ole nostanut marraskuista uhka-arviotaan.”

”Mikään maa ei ole lintukoto, mutta todennäköisyys joutua terrori-iskun kohteeksi on kaikesta huolimatta kohtalaisen pieni. Turistin suojaksi eri puolilla Eurooppaa riittää normaali varovaisuus.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat