Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pakolaiskriisistä on selviydytty hyvin

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Kaleva kirjoittaa, että turvapaikanhakijoiden määrän valtava kasvu on pannut Suomen viranomaisten ja avustusjärjestöjen toimintakyvyn äärirajoille.

”Tapahtumien ennakoimattomuuteen nähden täällä on selviydytty kuitenkin hämmästyttävän hyvin. Tulijoille on pystytty nopeasti järjestämään majoitus lämpimissä tiloissa ja ruokahuolto.”

”Laillisia mielenilmauksia ja laittomia iskuja tulijoita vastaan on nähty tänä vuonna siellä täällä, mutta tähän mennessä niihin on osallistunut vain vähän väkeä.”

”Todennäköisesti rauhallisuus johtuu siitä, ettei tulijoiden suurikaan määrä ole muuttanut keskivertokansalaisen arkea. Kielteisten asenteiden ohella on noussut myös laajaa halua auttaa saapujia.”

”Vaikka enemmistö Suomeen tänä vuonna saapuneista lähtisikin pois, Suomeen jää tuhansia uusia ihmisiä, jotka tulevat erilaisesta kulttuurista. Vähitellen ainakin osa nyt saapuneista saa tänne myös omaisiaan. Se voi helpottaa asettumista suomalaiseen yhteiskuntaan.”

”Tulijoilta voidaan varmasti oppia asioita, mutta samalla heiltä pitää edellyttää suomen opettelua sekä Suomen lakien ja normien omaksumista ja kunnioittamista. Tälle ei ole vaihtoehtoa, jos halutaan, että nähtyjen historiallisten tapahtumien lopputulos on kaikille myönteinen.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat