Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Niinistön puhe keräsi kiitosta selkeydestään

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Iltalehti kiittää tasavallan presidentti Sauli Niinistön uudenvuodenpuhetta selkeästä linjanvedosta. Lehden mukaan presidentin teksti ei ollut ”taatusti mistään puhetehtaasta”.

”Sekä pakolais- että talouspolitiikassa Sauli Niinistö asettui äärinäkemysten väliin. Niin tekee varmaan valtaosa suomalaisista, vaikka etenkin verkkokinastelun pauhu voi tämän peittää.”

Iltalehti piti ”aiheellisena” sitä, että Niinistö kuvasi polttopullojen heittämistä ”murhapoltoksi”, tuomitsi vihapuheet ja vaati avointa tietoa kohuista. Samalla Niinistö arvioi olevan syytä keskittyä mahdolliseen eli auttamaan heitä, joita vainotaan.

Turun Sanomat katsoi niinikään, että presidentin tiukka kanta vihapuheisiin ”on paikallaan”. ”Suomalaiset eivät tunne joukolla vetoa ääriajatteluun, kuten Niinistö huomautti.” Niinistön mielestä polttopulloiskujen lisäksi vakavia rikoksia ovat maahanmuuttajiin kohdistunut vaino ja vihanlietsonta.

Turun Sanomat arvioi Niinistön ottaneen pakolaiskriisiin ja turvapaikkakeskusteluun kantaa ”viileästi mutta riittävän tiukasti”.

”Suomen hallituksen ratkaisu tarjota apua suurimmassa hädässä oleville, vainon kohteeksi joutuneille, on realismia.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat