Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lumisateessa kaivattaisiin VR:n omistajaohjausta

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Ilkka hämmästelee, miksi VR on perunut paljon junavuoroja lumisateiden vuoksi.

”Täydellinen uusavutonkin oppii kerrasta, mitä erityisvaatimuksia tässä vuodenajassa on. Miksi VR ei vahingoistaan viisastu? – – Ellei VR:llä olisi henkilöliikenteessä raiteilla monopolia, moni asiakas kääntäisi sille nyt kiukkuisesti ja lopullisesti selkänsä.”

”VR:n tulisi hommata raiteille lisää koneita ja työväkeä. Sen sijaan VR palkkaa asemille ylimääräisiä opastajia, jotka kertovat, mitkä junat kulkevat ja koska.”

”VR:n erityisasema edellyttää, että se ei pudota hanskoja laiturille sään takia. Nyt jos koskaan olisi tiukan omistajaohjauksen aika.”

Ilta-Sanomat ottaa kantaa seksuaalista ahdistelua koskevaan keskusteluun.

”Ahdistelu ja lääppiminen ovat monelle tytölle ja naiselle arkipäivää Suomessa, ja sen kohteeksi voi joutua yllättävissä paikoissa ja tekijä voi tulla yllättävältä taholta. – – Sitä ei kuitenkaan voi käyttää selityksenä meillä ja muualla Euroopassa liikkuvien miesjoukkojen, olivat ne sitten turvapaikanhakijoita tai kantaväestöä, oudolle toiminnalle.”

”Onko kyse organisoidusta liikehdinnästä? Ilmiön taustat pitää selvittää juurta jaksain eikä sulkea silmiä ongelmalta, jolle ei selvästikään ole kenelläkään selkeää selitystä.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat