Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Asenteet jäivät kultakaudelle

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Ei liene kenellekään yllätys, että urheiluväen ydin ei herkästi vaihda mielipidettään. Asia tuli taas todistetuksi tiistaina urheilutoimittajien järjestämässä Urheilugaalassa. Tärkein palkinto, ”Vuoden urheilija 2015”, meni keihäänheittäjä Tero Pitkämäelle. Valitsijat päätyivät häneen jo kolmannen kerran. Nyt siksi, että hän voitti Pekingin MM-kisoissa pronssia ja Timanttiliigan kokonaiskilpailun.

Vuoden sykähdyttävimmäksi hetkeksi nousi yleisöäänestyksessä se, kun ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen nousi pronssille maailmanmestaruuskisoissa Kontiolahdella. Hän oli kakkonen Vuoden urheilija -sarjassa. Vuoden valmentaja oli Petteri Piiroinen, jonka opeilla kenialainen Julius Yego voitti MM-kultaa.

Suomalainen urheilu ei viime vuonna paljoa sykähdyttänyt. Pitkämäkikin toivoi, että tänä vuonna pronssi ei Urheilugaalan pyttyyn riittäisi ja että valinta monipuolistuisi.

Tason noston ohella toivoisi tosiaan muutosta asenteisiin. Samaan aikaan kun nuoret siirtyvät yksilölajeista joukkuelajeihin ja joukkueiden taso nousee, minkä nuorten jääkiekon MM-kultakin osoitti, Suomessa hellitään lajeja, joiden kultakausi jäi taakse – ei välttämättä saavutuksissa vaan nuorison houkuttelussa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat