Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Arven pesti jäi lyhyeksi

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Kokoomuksen puoluesihteeri vaihtuu pikapuolin. Nykyinen puoluesihteeri Minna Arve palaa Turkuun, Turun kauppakamarin toimitusjohtajaksi. Ennen puoluesihteeripestiään Arve työskenteli Turun kaupunginhallituksen kokopäivätoimisena puheenjohtajana.

Kokoomuksen puoluevaltuusto valitsee Arven seuraajan helmikuun 13. päivänä. Perinteisesti puoluevaltuusto on kannattanut puheenjohtajan ehdokasta. Ei ole mitään syytä, miksi niin ei lopulta tapahtuisi tälläkin kertaa.

Täysin vailla omistajaohjausta Stubb ei kuitenkaan pääse toimimaan: hän aloittaa puoluesihteerin etsinnän yhdessä puoluehallituksen kanssa.

Arven kausi jäi poikkeuksellisen lyhyeksi. Hän ehti olla puoluesihteerinä vain lokakuusta 2014 alkaen.

Sekä Arve että Stubb kehuivat ensikommenteissaan hyvin sujunutta yhteistyötä. Yhteistyön hedelmät eivät kuitenkaan olleet sitä luokkaa, mihin puheenjohtaja Jyrki Katainen ja puoluesihteeri Taru Tujunen ylsivät.

Julkisuudessa on arveltu, että kokoomuksen kentällä oltaisiin tyytymättömiä Stubbin puheenjohtajakauteen. Ensi kesän puoluekokoukseen hän ei silti näytä saavan vakavasti otettavaa haastajaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat