Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Koulutusleikkaukset arveluttavat

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Lapin Kansan mukaan Suomessa ja Ruotsissa hallitusten suosio on jyrkässä laskussa.

”Luottamus hallitukseen on Ruotsissa yhtä heikko kuin 30 vuotta sitten, kertoo tuore gallup. Päähallituspuolue sosiaalidemokraattien kannatus oli näin heikko vuonna 2011, jolloin demareiden koettiin olevan historiansa pahimmassa kriisissä.”

”Ruotsin ja Suomen tilanteen pohjalta on hyvin vaikea sanoa, minkälainen hallitus pystyy ratkaisemaan ongelmat niin, että kansa seisoo hallituksen takana. Se on kuitenkin selvä, että Ruotsissa ongelmat ovat pienempiä kuin Suomessa.”

Keskisuomalainen moittii hallituksen koulutusleikkauksia.

”Hallituksen tavoitteet ja toimet ovat yliopistojen näkökulmasta näyttäneet hämmentävän ristiriitaisilta. Yhtäältä hallitus peräänkuuluttaa tuottavuusloikkaa maan talouden parantamiseksi, mutta toisaalla se vaikuttaa kasaavan esteitä loikan tielle. Koulutuksesta karsimista voi – perustellusti – pitää tällaisena esteenä.”

”Koulutus ja osaaminen ovat tärkein pääoma pienessä maassamme, jossa esimerkiksi maaperän rikkaudet ovat vähäiset. Vaurautemme pohja syntyy tiedosta ja taidosta ja ilman hyvää koulutusta tämä pohja ei ole kestävä.”

”Hallituksen suunnitelmat uhkaavat murentaa tätä pyrkimystä olla nimenomaan osaamisella pärjäävä kansakunta.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat