Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rahaa jakamalla kavereita

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Ranskan presidentti François Hollande todistaa jälleen kerran oikeaksi EU-komission puheenjohtaja Jean-Claude Junckerin tulkinnan: kaikki tietävät, mitä pitäisi tehdä, mutta kukaan ei tiedä, miten tulee valituksi uudelleen, jos näin tekee.

Hollande tulkitsi, että Ranskan talous on hätätilassa. Talous ei kasva, mutta työttömyysprosentti kasvaa. Ranskassa työttömiä on yli 10 prosenttia työvoimasta – selvästi enemmän kuin esimerkiksi naapurimaassa Saksassa.

Sen sijaan että puuttuisi työmarkkinoiden olennaiseen ongelmaan, niiden äärimmäiseen jäykkyyteen, Hollande lupasi rahaa pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka palkkaisivat nuoren yli puoleksi vuodeksi töihin. Hollande kaipasi kyllä joustavuutta työmarkkinoille mutta korosti, että Ranska ei korjaa ainakaan lainsäädäntöään, joka rajoittaa työviikon pituuden 35-tuntiseksi.

Ranskan sosialistien rakkaus yksityiskohtien sääntelyyn ja hallinnointiin ei ole ainoa syy siihen, miksi Hollande katsoo väärään suuntaan.

Maassa valitaan vuonna 2017 presidentti ja kansalliskokous. Äärioikeisto vahvistuu ja Hollanden kannatus mataa. Parempi jakaa rahaa kuin hoitaa ongelmaa. Tulee enemmän kavereita.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat