Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Verojen korottamista harkittava

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Aamulehden mielestä hallituksen pitäisi käyttää kilpailukyvyn parantamiseen pakkolakien sijaan monipuolista keinovalikoimaa.

”Jos tuotantoa ja hintakilpailukykyä halutaan vauhdittaa sisäisellä devalvaatiolla, sen elementit on koottava useista palikoista. Alv-korotuksen lisäksi myös huipputulojen verotusta voitaisiin kiristää ja nostaa vielä kerran pöydälle säännöllisen työajan pidennys.”

”Tutkimusten mukaan sisäinen devalvaatio vaikuttaa kasvuun ja työllisyyteen hitaanlaisesti. Sen takia on on tärkeää, että työmarkkinajärjestöt vievät tontilleen kuuluvat työelämän uudistukset ripeästi eteenpäin.”

”Pahin vaihtoehto olisi Stubbin väläyttämät lisäleikkaukset. Ne on torjuttava.”

Kaleva pohtii Venäjän valtion roolia itärajan yli tulevien turvapaikanhakijoiden virrassa.

”Huomionarvoista kuitenkin oli, että pääministeri Medvedev ei antanut pienintäkään lupausta rajaongelman korjaamisesta. Hän luonnehti hölynpölyksi ajatusta, että rajakäytännön muutos olisi Venäjän tietoista politiikkaa.”

”Sen sijaan hän sälytti syyn turvapaikanhakijoiden liikkelle lähdöstä EU:lle ja sen ”lyhytnäköiselle politiikalle”. Hänen mukaansa EU:lla on oma osansa siihenkin, että vakaus romahti Lähi-idässä.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat