Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nämä asiat raivostuttavat kansalaista vuonna 2016 – asiat voisivat olla huonomminkin

Huonolla tolalla ovat kansalaisen asiat. Toisaalta voisivat ne olla huonomminkin, kirjoittaa HS:n kuvasta ja designista vastaava toimituspäällikkö Ari Kinnari.

Pääkirjoitus
 
Ari Kinnari Helsingin Sanomat
Kirjoittaja on HS:n kuvasta ja designista vastaava toimituspäällikkö.

Kansalaista jurppii, kun taiteilijalle maksetaan 20 000 euroa kummallisesta kalaveistoksesta. Toisaalta suomalaisen NHL-tähden 34 miljoonan euron sopimus on aplodien arvoinen asia.

Kansalainen raivostuu, kun lähijuna on myöhässä ja joutuu odottamaan kymmenen minuuttia. Toisaalta maakunnissa vuoroja on entisestään vähennetty ja seuraava juna voi tulla vasta huomenna – tai ei koskaan.

Kansalainen nostaa metelin, jos alkoholiveroa nostetaan. Toisaalta lääkkeiden Kela-korvausten heikennykset ovat välttämätön paha: mitäs ovat tautinsa hankkineet.

Kansalainen ajaisi maahanmuuttajat ja turvapaikanhakijat ulos maasta. Toisaalta urheilutähdet ovat tervetulleita, sellaiset kuten Eremenko, Hetemaj, Hradecky, Murphy, Huff, Shumov, Tatli, Komarov, Barkov, Amirkhani, Neziri...

Kansalaista kiukuttavat ruoka-annoksia välittävät hippifirmat, jotka polkevat lähettien oikeuksia. Toisaalta krapulapäivänä on näppärä tilata sapuskat suoraan kotiin puhelimella.

Autoilevan kansalaisen liikkuminen on yhtä helvettiä pyöräilijöiden ja jalankulkijoiden takia. Toisaalta autoilijat ja jalankulkijat tekevät pyöräilijän liikkumisesta helvettiä. Myös autoilijat ja pyöräilijät tekevät jalankulkijan liikkumisesta helvettiä.

Kansalaisen lapsi ei saa kiipeillä puissa, tasapainoilla kiipeilytelineillä eikä mennä lähelle rantaa ilman aikuista. Toisaalta lapsi saa kotona pelata tuntikausia tietokoneella tai tabletilla vanhemmille vieraita pelejä.

Kansalaista nyppii tuotteiden heikko laatu: paita saattaa kestää vain yhden pesun. Toisaalta vaatteita saa nyt järkevän halvalla ja vieläpä kivan näköisiä.

Kansalaista rasittaa jäisten autonlasien raaputtamiseen kuluvat kolme minuuttia. Toisaalta ambulanssin saapuminen turmapaikalle kestää hyvällä tuurilla vain kolme kertaa kauemmin.

Kansalaista sapettaa ruuan kova hinta. Toisaalta kotitaloudet kantavat vuodessa yhteensä yli sata miljoonaa kiloa ruokaa roskiin.

Huonolla tolalla ovat kansalaisen asiat. Toisaalta voisivat ne olla huonomminkin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat