Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Cameron viimeistelee Putinin työn EU:ssa

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Aamulehti: ”Britannian pääministerin David Cameronin tolkuton uhkapeli Euroopan unionin kustannuksella alkaa näyttäytyä kaikessa karmeudessaan.”

”Kenties jo kesäkuussa pidetään saarivaltakunnassa kansanäänestys EU-jäsenyyden jatkamisesta – eikä sen juuri nyt voi kuvitella päättyvän mihinkään muuhun kuin eroamiseen.”

”[EU] ajautui pakolaiskriisiin, josta vielä olisi voitu selvitä, mutta kun Cameron keksi tähän vielä päälle keinotekoisen Brexit-kriisin, niin ollaan menossa kohti romahdusta, josta kiittelee vain Venäjä ja sen presidentti Vladimir Putin.”

”Hän on koko ajan pyrkinyt hajottamaan EU:ta. Nyt Cameron viimeistelee työn hänen puolestaan.”

Satakunnan Kansa: ”Julkisissa rakennuksissa tuntuu riittävän kunto- ja sisäongelmia varsin yleisesti koko Suomessa. – – Tilanne on merkillinen. Miksi siihen oikeastaan on ajauduttu? Onko julkisessa kiinteistönpidossa jokin systeemivika, kun rakennuksia näyttää menevän pilalle järjestelmällisesti?”

”Yksi selitys lienee se, että kunnat ovat ajan saatossa rakentaneet itselleen liikaa ylläpidettävää. Uudet rakennukset ovat aina olleet päätöksenteossa erittäin haluttuja. Vähemmälle on jäänyt se, että rakennusten kunnossapidosta on huolehdittava aktiivisesti.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat